søndag den 11. september 2011

Kursus og fødselsdagssgaver.

I går var jeg på kursus i Tind. En dejlig dag med Bodil Munch som underviser. Vi lærte at sstrikke sjal a´la´ Christel Seyfarth. Vi lærte at strikke magic loop. Jeg kommer ikke sådan lige til at strikke på strømpepinde igen. Jeg er igang med a´t strikke fødselsdagsgaver, 4 trøjer skal strikkes inden 27 november. Den første mangler knapper.
 Den anden strikkede jeg ærme til i aftes, så jeg fik rigtig magic loop teknikken ind i fingrene.

Jeg syntes nok der var kendte ansigter, men kunne ikke sætte navn på, men jeg kan se at Strikkefuglen var en af dem. En dejlig og lærerig dag. Jeg meldte mig til et kursus i domonostrik senere på efteråret. God søndag derude.

4 kommentarer:

 1. Hej
  Ejj var du også med om formiddagen?? hvor ville jeg gerne have hilst på dig. Det var et helt fantastisk kursus, lige nu har jeg kun lyst til at strikke med en masse farver :-))
  Holde de også domino kurser? det må jeg lige tjekke.
  God søndag
  Kh majbritt

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig skøn formiddag du har haft der. Magic loop er bare skøn, jeg bruger aldrig strømpepinde mere.

  SvarSlet
 3. Hej Majbritt. Domino kursus er 26 oktober fra 19 til 21.30. Måske vi skal foreslå en kort preseentationsrunde en anden gang.Det er ikke altid let at genkende folk i virkeligheden. Der er jo noget med at billeder ikke både kan se godt ud og ligne.

  SvarSlet
 4. Hej Ellen
  Kan jeg så få et kursus i sjaler hos dig...?
  Knuz fra Jette

  SvarSlet