onsdag den 21. september 2011

Så er forberedelserne i gang.

I morgen går turen til Fanø. Jeg glæder mig til at se hvad de kan byde på. Det er vist første gang i de 31 jeg har boet sammen med Jens, jeg tager afsted på egen hånd, bare for min egen skyld. Ikke for at deltage i et pålagt kursus, eller for at føde. Bare for at nyde. Så det er vel på tide. Forberedelserne er i gang. Der er skrevet huske/indkøbslister. Vaskemaskinen sørgr for at der er bund i snavstøjskurvene. Der er rugbrød i ovnen. Et par bananer som har set bedre dage bliver til muffins. Strikktøj, pinde og opskrifter samles sammen. Hvad skal man lige have med? Jeg skal til wookshop med Dorte Lyager lørdag eftermiddag. Så deltager jeg i festmiddagen lørdag aften, resten af tiden er bare til garn, strik og snak. Prik endelig til mig hvis i genkender mig, jeg vil gerne hilse på jer. Her i Vestjylland er regnen holdt op, og det lysner mod vest. Håber det bliver tørvejr de næste dage. Glæder mig til at møde jer. God dag.

6 kommentarer:

 1. Du må have en rigtig god tur, - og mon ikke Jens kommer til at hygge sig lidt og glæde sig til du kommer hjem...

  Bare jeg skulle med.

  SvarSlet
 2. er det virkelig muligt!?, at du aldrig har været af sted för. så önsker jeg for både dig og din mand at I nyder lidt alenetid og hygge, og glæder jer til at mödes igen.
  god tur!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Åh jeg håber du får en rigtig dejlig og oplevelses rig weekend Ellen. Det fortjener du!Ville ønske jeg kunne tage med...
  KRAM fra Jette

  SvarSlet
 4. Jeg håber ikke du fortryder det :D Husk nu at nyde Fanø, kurset og at der er tid til bare at hygge sig med en masse søde piger som har de samme interesser som dig/mig og alle de andre.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Det er da på tide, at du plejer dine egne interesser lidt. Og ofte er man ladet op på den gode måde efter sådan en tur.

  Håber, vi ses!

  SvarSlet
 6. Dine ønsker blev hørt. Det er jo dig vi kan takke for det suoer skønne vejr :-)

  SvarSlet