fredag den 5. oktober 2012

Mere til kræmmermarkedet.

Endnu to svøb er klar til kræmmermarkedet næste søndag. Der kan lige blive en undertrøje, af resterne, i hver farve. Hvis jeg kan nå det skal der strikkes en råhvid også. Det er jo i hvert fald strikkevejr. Udenfor siler regnen ned. I aftes havde vi alle børn, svigerbørn, børnebørn og min far til aftensmad. Jakob fylder 22 år i dag. Han skal  til afslutningsfest i Kolding, i aften, sammen med dem han gik på skole med. Derfor fejrede vi ham i går. Foran ligger en weekend uden planer. Rester af mad fra i går, så der er mulighed for afslapning. God weekend.

12 kommentarer:

 1. Tillykke med sønnen...Dejlig at du når så meget strik.;-))

  SvarSlet
 2. sikke flotte de er dine babysvöb. må jeg spörge hvor meget sådan ét sælges for på et marked?
  kh.fra Island
  Frida
  ps. og til lykke med sönnen din!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg regner med at skulle have 400 kr for dem. Jeg vil jo også gerne have dem solg.Jeg har set dem meget dyere på nettet, men det kommer jo også an på garnets pris. Er du kommet godt hjem? Jeg synes jeg varr helt bombet, selv om det var ren afslapning, men det må jo være alle de hyggelige damer og spændende garn:-)

   Slet
 3. Sikke fine sager at sælge på marked.

  Det er åbenbart moderne at have fødselsdag i dag. Min yngste fylder 20 og skal fejres søndag. Så i aften skal det strikkes igennem:)

  SvarSlet
 4. Tli lykke med sønnike. Fvor er de flotte dine svøb, dem skal du nok få solgt til den pris:))

  SvarSlet
 5. Kære Ellen. Det var da nogle utrolige flotte sjaler. Jeg beundre det store arbejde du har lavet. Jeg følger med på din blog fordi jeg syntes den er god. Kh Annette fra Holbæk

  SvarSlet
 6. Hej Ellen
  Hvor skal du til marked ?

  SvarSlet
 7. Sikke flotte svøb du har lavet, hvor mon der er marked, måske jeg skulle en tur forbi hvis det ikke er for langt væk ;-)) kan se du havde en skøn weekend med masser af strik og hygge, det er nu dejligt.
  Tillykke med sønnike.
  God weekend og strik

  SvarSlet
 8. Kræmmermarkedet er i hallen her i Outrup søndag d. 14 oktober fra 10 til 15.

  SvarSlet
 9. Tak ;-)) håber vi kommer forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis ikke jeg genkender dig må du lige prikke til mig, så vi kan få hilst på hinanden:-)

   Slet