søndag den 14. oktober 2012

Så er det prøvet...

I dag var dagen, hvor vi skulle på kræmmermarked. Det var nu ingen succes. Vi solgte intet. Vi havde mange forskellige ting. Undertøj, smykker, varmepakninger, strømper, hagesmække, trøjer en guitar, en bagemaskine og en masse småting. Der var masser af mennesker, særlig i formiddag. Vi havde en hyggelig dag, og fik snakket med mange. Vi må se om vi vover os ud i det en anden gang. Nu vil jeg følge en som vover mere, ham Felix som vil springe faldskærm fra 36.000 m. højde. Mon han slipper levende fra det? Det lyder skørt og farligt. God aften.

Vores stand.

8 kommentarer:

 1. Hvor ærgerligt, at I ikke fik solgt noget. Men det var trods alt en hyggelig dag, lyder det til.

  SvarSlet
 2. Øv hvor ærgerligt Ellen, du havde jo forberedt så godt.

  Kh Jane

  SvarSlet
 3. Hvor ser det rigtig godt ud.
  Men men ... vi bor det forkerte sted. Jeg har haft (og er ved at få det igen) en hjemmeside hvor jeg sælger strik til baby og småbørn. Jeg har solgt rigtig godt men ALDRIG noget til Vestjylland.
  Næsten alle mine ting går rundt i de store byer som Aarhus, Odense og Kbh.
  Jyder er nok ikke så villige til at gi´ penge for kvalitet - det skal helst bare være billigt ... eller osse hænger det stadig ved at hjemmestrik er grimt og kun noget man går i når det er nødvendig.
  Måske nok hårdt sagt men ikke helt usandt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du har ret Irene. Vi snakkede også om, at folk tror hjemmestrik ikke skal koste noget. Ordentlig garn er altså dyrt, og jeg vil altså ikke strikke i tilbudsacryl.

   Slet
 4. Den tror jeg også på, den med stedet og prisen.
  Synd og skam, for de ser rigtig fine ud, din varer.

  SvarSlet
 5. Jeg er enig i det med prisen. Folk tror at hvis de er på kræmmermarked, skal de helst have det smidt i nakken og samtidig vil de ikke eje det, hvis det er lavet af acryl. Men pris og kvalitet hænger altså sammen.
  Man kunne måske komme om ved det, ved kun at lave små ting som babytøj, der ikke koster så meget i garn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde både huer, strømper og hagesmække til små penge.

   Slet
 6. Nej, hvor er det ærgerligt; det ser ellers rigtig fint ud. Du må prøve igen ;)

  SvarSlet