mandag den 4. februar 2013

Fridage.

Weekenden blev tilbragt i campingvognen i Ribe. I dag og i morgen er fridage. Tandlægen er besøgt, nul huller. Om lidt er det lægens tur. Det er en af ulemperne ved mit job. Det er svært at få tider uden for arbejdstid, og man kan ikke bare gå en time midt på dagen. Så sådanne ting skal planlægges. Nullermændene skal vist jagtes lidt. Der skal også være tid til hygge.


I går blev det sidste svøb færdigt. Alle tre blev vasket og bredt ud til tørring. Til morgen er der syet mærker i, så er de klar til aflevering. Jeg strikker et par undertrøjer af det sidste garn. I morgen vil jeg køre en tur til Ho og købe bogen af Lene Holme Samsøe med babytøj på pind 3, jeg har masser af garn på lager som kan bruges til opskrifterne i den. Sommehuset til strikkefestivalen på Fanø er bestilt. Kataloget ligeså. så kan det godt blive september. Nå jeg må videre. God dag derude

5 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er du effektiv. Det er lige før at man får åndenød, når man lyser dit indlæg.
  Men nyd dine fridage

  SvarSlet
 2. Har du bestilt strikkefestival ? vi kan da vist først købe billetter til marts ? jeg har også lige bestilt kataloget - er meget spændt på det.
  Så fine svøb :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lejet sommerhus på Fanø. Nej det er rigtigt man kan først købe billetter først i marts.

   Slet
 3. Der er godt nok gang i produktionen og det er fine ting du får fra hånden.
  Jeg er lidt fortørnet over at man er nødt til at betale for programmet, inden man overhovedet ved om der er noget man vil deltage i. Jeg har dog aldrig hørt om andre festivaler hvor man skal betale for at få oplyst hvad der er på programmet.

  SvarSlet
 4. Jeg tror det hænger sammen med at der er 73 forskellige workshops. Så kan man i ro og mag læse om dem.Men du har da ret. Det er en pengemaskine, men de gør et stort stykke arbejde.

  SvarSlet