mandag den 11. februar 2013

Så smuttede atter en uge.

Hvor bliver tiden dog af. Weekenden blev tilbragt i Ribe, nu går der desværre et stykke tid inden vi kommer derned igen, hvis vi når det inden vi skal pakke sammen. Vi var en tur ved  vadehavet ved Mandø og se isskruninger.

Et sjal blev strikket færdig. Jeg kunne ikke helt holde mig fra det konglige, så det halve kongerige er strikket i Bentes garn.


To undertrøjer blev der af resterne fra svøbene.


Der er begyndt på en fødselsdagsgave. En trøje str. 1 år. Et tæppe fra Lene Holme Samsøes bog Babystrik på pinde 3, er der fundet garn til på lageret, og slået op. I eftermiddag har vi været til fastelavnsfest med dagplejebørnene. Der skulle medbringes fastelavnsboller. Anders skulleafsted på skiferie, så mor forbarmede sig over ham, og bagte en portion pølsehorn, til dem, til busturen, nu da ovnen var varm. Mon ikke de falder i god jord?

 I morgen har jeg reddet mig en fridag. Det skal være en dag bare for mig, den kommer helt sikkert til at indeholde noget med pinde og garn og søde kvinder. Glædelig fastelavn og god aften derude.

4 kommentarer:

 1. Det er et rigtig rigtig smukt sjal.
  og søde baby veste. Er selv igang med en efter familiejournalens model.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Hvor er dit sjal dog smukt. Du får godt nok stikket nogen babytæpper. Men det er super flot det af Lene Holme Samsø.

  SvarSlet
 3. Sikke da en masse, du når. Jeg er lidt misundelig.

  Fantastiske isskruninger!

  SvarSlet
 4. Fine ting du har lavet. Sjalet er ualmindelig smukt og det billede du har taget af isskruningerne er helt fantastisk. Det kunne godt få plads på min væg.

  SvarSlet