tirsdag den 29. marts 2016

To ugers ferie, pist væk.

Havde glædet mig til en god lang påskeferie, hele to uger. Inden man får set sig om er ferien forbi og det er over en måned siden jeg har blogget sidst. Jeg startede ferien med at blive forbrændt. Jeg skulle brune en grydesteg, den røg af gaflen og ned i margarinen, som sprøjtede mig op i hovedet og ned på brystet. Det krævede et par timer med våde klude. Heldigvis er det helet fint igen. Vi har fået campingvognen stillet op. Vi har desværre ikke været der så meget. Vi var til to fødselsdagsfester i ferien, Jakob var hjemme på besøg og vi var barnepige en aften. Jeg har fået mine bestillingsarbejder strikket færdig. Trøjen som en kollega var gået bag fra.


Denne er fra Friggafantasy. Ikke særlig spændende at strikke. Opskriften var ikke særlig udførlig, absolut ikke for nybegyndere. Så det var både første og sidste gang den blev strikket.


Nu må vi se hvilken UFO der skal hives frem. Fire ugers arbejde, så har jeg ferie igen. Strikkeklubben skal i sommerhus i Nordjylland i uge 17. I Lønstrup mener jeg det er. Der skal strikkes og studeres garnbutikker. Absolut ikke fordi jeg mangler garn, så jeg må prøve at beherske mig. Nu vil jeg gå på jagt og finde ud af hvad jeg skal arbejde videre på. God aften.

14 kommentarer:

 1. Ja det er utroligt så hurtig en ferie kan gå. Men du kan jo se frem til ferie igen lige om lidt. Sådan en tur i sommerhus er guld værd

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig vildt til en uge med strikkepigerne.

   Slet
 2. Ellen ved du at der er et gammelt husråd ved sådan en forbrænding når du har fjernet fedtet, og huden er lidt fugtig så drys florsukker på det tager smerten, og forhindrer at det bobler op. Jeg har konfereret med min læge, det er godt nok, det blev brugt på hospitalet inden alt det nymodens kom frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rådet. Håber ikke det bliver nødvendig at gøre brug af det ;-).

   Slet
 3. Sjovt nok så går ferie altid for hurtigt.

  Du får ellers noget fra hånden, så mon ikke der er plads til et "lillebitte" garnkøb?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænker mest det går ud på at se Garnudsalgs kvaliteter og farver i virkeligheden. Måske der kommer lidt med hjem.

   Slet
 4. Ja, der er ikke meget forslag i sådan en ferie og inden man ser sig om er man tilbage i den dagelige trummerum. Heldigvis har du jo snart ferie igen.
  Nu hvor du har strikket sådan et par fine projekter, må der da være lidt plads i garnlageret til et nyt køb.

  SvarSlet
  Svar
  1. Garnet var ikke fra lageret, men blev leveret. Jeg lover ikke at der ikke kommer lidt med hjem.

   Slet
 5. Godt det ikke gik værre med din forbrænding! Også godt du ikke flytter til Frankrig, så kunne du jo ikke så let holde ferie med veninderne, ha, ha.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg skal ikke hverken til Frankrig eller Belgien ;-). Jeg bliver hvor jeg er. Den ferie vil jeg ikke gå glip af.

   Slet
 6. Din stakkel. Håber at forbrændingen er helet og du er fit for fight igen.
  Meget flot bluse.

  Lyder fantastisk med en strikkeuge i sommerhus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er klar ;-). Blusen i firkanter er jeg ikke vild med, men smag og behag er jo forskellig. Det bliver dejligt at komme nordpå og studere garn.

   Slet
 7. det kunne være rigtig hyggeligt at mødes, og jeg kommer ihvertfald til Todbjerg 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må se hvad vi kan finde på. God aften.

   Slet