søndag den 22. april 2012

Vævestrik.

Så er weekenden næsten pist væk. Fredag efter fyraften havde vi de to børnebørn et par timer. Jeppe og Ulla har huset til salg og der skulle være åbent hus lørdag formiddag. Så de havde lige brug for et par timer med kost og spand. Campingturen blev udsat til efter spisetid. Lørdag formiddag var jeg til kursus i vævestrik i Tind. Nu tror jeg der er styr på den teknik. Vi havde jo en dygtig underviser Bodil Munch.

                                              En formiddags arbejde ser ikke ud af meget.
Efter kurset hastede jeg videre til en tres års fødselsdag, som tog resten af dagen. Dagen i dag står på afslapning. "Gaden" her på campingplsdsen er stort set tom, de andre er taget hjem, så her er stille og roligt, fuglene synger og der er gang i strikketøjet. Om lidt vil jeg pakke sammen og køre hjem og se om jeg kan få gang i plæneklipperen, det er vist på tide. Fortsat god søndag.

6 kommentarer:

 1. Det lyder til at have været en rigtig dejlig weekend allerede, også god søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Fine strikkeprøver! Jeg gemmer altid mine fra div. kurser, jeg husker ligesom bedre teknikken, hvis jeg tager dem frem.

  SvarSlet
 3. Flot strik vævestrik er så morsomt.

  Kh Jane

  SvarSlet
 4. Det er da nogle rigtig fine teknikker du har lært på det vævestrikskursus.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Sikke en travl weekend men bare man har fået noget ud af den er det jo dejligt.
  Vævestrik bliver nok aldrig mig syntes det kræver for megen koncentration ;o)

  SvarSlet
 6. Der har da været fart på i weekenden...her lykkedes det desværre ikke at få plæneklipperen i gang...der skal vist en handy mand til at se på den...
  Hav en rigtig god uge...

  SvarSlet