søndag den 23. januar 2011

Endelig.

De sidste to weekender har vi været i Ribe. Det er alt for lidt vi har fået brugt campingvognen denne vinter, men endelig lykkedes det. Det har været ren afslapning med kaffe i koppen og strikketøj. I går var vi kørt ind i byen for at ose, men vi nåede lige og få parkeret bilen ved domkirken, så ringede Jeppe om vi gav kaffe, for de holdt ude på campingpladsen. Selvfølgelig gjorde vi det, så tilbage igen. Det blev da en billig tur. De blev til både formiddagskaffe og frokost. I aftes så vi håndbold sammen med et hold venner. Nu er vi hjemme igen, vaskemaskinen kører, og jeg må lige have mig opdateret rundt omkring i blogland. Solen skinner, det er helt forårsagtig, måske man skulle gå en tur. I næste uge skal der laves invitationer til en snart forestående begivenhed....
God søndag.

4 kommentarer:

 1. Kære Ellen - Det lyder virkelig som om, du er blevet tanket op med ny energi - dejligt :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtig hyggeligt og afslappende...
  Jeg beundrer jer vintercampister rigtig meget, men har svært ved at se mig selv i rollen... Jeg tror jeg ville fryse ihjel uden min brændeovn ;o)
  Her i Vendsyssel er det også pragtfuldt vejr - solskin og blikstille... Dejligt :)

  God søndag til dig og dine...

  SvarSlet
 3. Ja, det har været dejligt og helt forårsagtigt i denne weekend.

  Spændende, hvad det er for en begivenhed, der er nært forestående.

  SvarSlet
 4. Uhaa det lyder super hyggeligt. Jeg kan godt mærke, at det begynder at krible i kroppen, for at komme afsted med vognen. Vi har desværre ikke tid i vinterhalvåret til at camperer. Vi venter med at tage hul på sæconnen til påsken, her har vi bestilt plads på en skøn campingplads i det nordlige. Det lyder, som om der er blevet tanket op til ugens strabasser :))

  SvarSlet