tirsdag den 25. januar 2011

Jeg holdt stand.

Jeg skulle have alt strømpegarn brugt, før jeg måtte begynde på noget andet. Nu lykkedes det endelig. Der er kun en lille pose med små rester tilbage.
Nu er lageret, af strømper i næsten alle størrelser, fyldt op. Der er smuttet en to tre par ud af huset, inden de nåede at komme med på billederne. Nu er en ufo fundet frem, en lyserød trøje til Anna. Der er flere påbegyndte ting, samt nyt garn på lager, så det er bare at klø på. God dag.

9 kommentarer:

 1. Så flink du har vært og strikket alle disse flotte sokkenen. Det er ikke jeg så glad for å strikke.Synnes det er rett så kjedelig, de blir ufo hos meg :-))

  SvarSlet
 2. Sikke mange flotte strømper du har strikket. Det er også et dejligt afslapnende strikketøj foran tv. Og der er ikke noget bedre end gode varme sokker, og ja, så er det da også skønt med et sokkelager

  SvarSlet
 3. Bare jeg var så standhaftig...det kniber gevaldigt for mig at få brugt mit lager op inden der bliver indkøbt nyt... Men sikke dog en masse dejlige sokker du har strikket...

  SvarSlet
 4. Hvor er du standhaftig, det er godt at du kan motivere os andre :-))) een kan da gøre et forsøg. Dejlige sokker du har lavet, de skal nok gøre lykke alle sammen.

  SvarSlet
 5. Dejlige sokker du har fået strikket...og dejlig at lageret bliver tømt lidt for garn.

  SvarSlet
 6. Hvor er du altså flittig. Sikke en fin strømpe-samling.

  SvarSlet
 7. Sikke en masse dejlige sokker du har strikket. Det er skønt at få brugt noget af alt det strømpegarn som man har liggende:))

  SvarSlet
 8. Hvor har du strikket mange fine strømper. Dejligt at få brugt alle resterne.

  Jeg synes nu det er svært ikke at lade sig friste til køb af nut garn ;)

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres søde kommentarer. Det er heller ikke fordi jeg ikke var fristet til at begynde på noget andet, men det lykkedes at få opbrugt garnet. Det er første og nok også sidste gang det sker.

  SvarSlet