mandag den 31. januar 2011

Så blev Annas cardigan færdig.


På trods af optrævling af ryggen, blev Annas cardigan færdig i går. Jeg synes den blev rigtig sød. Der var angivet i opskriften at der skulle bruges 4 nøgler garn, men jeg har 1½ tilbage. Jeg må se om jeg kan være heldig at der er mere af samme parti, for Ulla vil gerne have en i en str. nyfødt til Johanne, som forventes at se dagens lys i midten maj. En lille ceriserød bluse, i str. 1 år, er kommet på pindene, et lille hurtigt projekt. Dagen i går blev tilbragt i Odense hos Jakob, han trængte til lidt moderlig omsorg og lidt rengøring. De har så travlt på hans læreplads,at han for mig at se er tæt på at gå ned med stress. Håber tingene løser sig inden det når så vidt. Vi fik snakket lidt og gjort lejligheden ren, bare det hjalp lidt på humøret. Om fire uger får han et lille afbræk, da venter et skoleophold, godt nok kun to uger plus nogle valgfag, som ikke nødvendigvis ligger i forklængelse af skoleopholdet. Krydser fingre for at alt går godt. God dag.

4 kommentarer:

 1. Det er så skønt når man kan hjælpe sine børn. Hvor er den bare nusser den lille trøje.

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare sød, og den bliver garanteret overnuttet i en lille ny udgave, så jeg håber det lykkes dig at finde lidt mere garn.

  SvarSlet
 3. Det var dejligt, at mor kunne give en lille hånd. Det er skidt, at vi allesammen skal have så travlt, og så mange bliver syge af det. Jeg håber, sønnen får et godt pusterum.

  Sød lille trøje:)

  SvarSlet
 4. Det er jo det vi mødre er til for "moderlig omsorg" så ser verden lidt lysere ud igen.

  Hvor er den en vidunderlig lille trøje du har fået lavet, håber du finder mere garn.
  kh JANE

  SvarSlet