torsdag den 6. januar 2011

Jeg troede lige...


At jeg skulle være færdig med at strikke strømper i julen, men så var der en svigerdatter som drømte om knæstrømper. Det kunne jeg jo ikke sidde overhørig, og skal den ene have, skal den anden også. Så ind på gratis opskrifter, der havde Familie journalen lige dem jeg havde forestillet mig, så to par er røget af pindene, håber de kan li´dem. Jeg holder ved kurven skal tømmes der er til de to par der er påbegyndt plus tre mere, så lige nogle børnestrømper af de sørgelige rester. Denne gang skal det lykkes at få bund i det. Jeg er spændt på lørdagens arrangement, der kommer tre helt fremmede damer og min svigerinde. God dag derude.

Knæstrømper med hulmønster.

8 kommentarer:

 1. Nej hvor ser de skønne ud, rigtig flot med hulmønster i lange strømper. Det må være nogle glade modtagere. Held og lykke med dit strik-in ! det er bare så hyggeligt.

  SvarSlet
 2. De er rigtig fine. Min datter har længe snakket om at hun ville have et par knæstrømper, så tusind tak for at du lige får mig sparket hen på Familie Journalens opskriftside. Ønsker jer god fornøjelse på lørdag og håber du har mod på at gentage invitationen en anden gang.

  SvarSlet
 3. De er bare så fine! Heldige svigerdøtre.
  Og så må I hygge jer til strik-in. Ærgerligt, at der er så langt for mig.

  SvarSlet
 4. Uha, hvor er de skønne, de kommer bestemt til at skabe glæde hos dine svigerdøtre. Rigtig god fornøjelse med dit strik in på lørdag:))

  SvarSlet
 5. De ser dog laekre ud. Den side maa jeg lige tage et kig paa.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Tak for jeres søde kommentarer. Er spændt på i morgen. Lige nu sneer det en del, håber det holder op så damerne kan komme frem. God aften.

  SvarSlet